Ugrás a tartalomra
Hadzsi János egészségház

Megünnepelték a topolyai egészségház napját

2019-04-05
19:12
2019-04-05
19:43
Forrás
Pannon RTV
Dr. Hadzsy János, a topolyai egészségház névadója szobrának megkoszorúzásával kezdődött a topolyai egészségház napjának ünnepsége.

Dr. Kálóczi Dóra igazgató a beruházások közül kiemelte a szülészeten vajúdószoba és az ifjúsági tanácsadó kialakítását.

Kislinder Gábor polgármester elmondta, hogy  önkormányzati segítséggel sikerült konszolidálni és továbbfejleszteni az intézményt, amelynek korábban jelentős tartozásai voltak: „El lehet mondani, hogy a gondok az egészségházban meg vannak oldva. Ez az önkormányzat részéről 40 millió dinárt tett ki. Ezek az eszközök biztosítva vannak, már úgy gondolom, hogy a következő költségvetésben végére jártunk ezeknek a gondoknak. A jelentés azt mutatja, hogy minden dinárról vezetnek számot, minden dinár céleszköznek van elhasználva.”

Topolya
egészségház
Hadzsy János
Kislinder Gábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.