Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Méhészeti Napokat tartanak a hétvégén Szabadkán

2022.09.21
13:09
2022.09.21
15:42
Forrás
Pannon RTV
Sokféle mézet és méhtermékeket lehet kóstolni és vásárolni a szabadkai Városháza előtt szeptember 23-a, péntektől 25-e, vasárnapig.
Pannon RTV

A különféle mézek mellett egyéb különlegességeket is kóstolhatnak és vásárolhatnak az érdeklődők - mondta Holló Antal, az esemény egyik szervezője.

Pannon RTV

Holló Antal, a szabadkai Méhecske Méhész Egyesület Végrehajtó Bizottságának tagja: „Az idén is a nehéz időjárás ellenére is a méhészek megpróbáltak a saját termékeikkel előlépni, és péntektől kezdve egészen vasárnapig egy kiállítást fogunk megszervezni, ahol számos méhterméket állítanak ki.”

Méhészeti Napok
méh
méz
Szabadka

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.