Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Méhészeti Napokat tartanak a hétvégén Szabadkán

2022.09.21
13:09
2022.09.21
15:42
Forrás
Pannon RTV
Sokféle mézet és méhtermékeket lehet kóstolni és vásárolni a szabadkai Városháza előtt szeptember 23-a, péntektől 25-e, vasárnapig.
Pannon RTV

A különféle mézek mellett egyéb különlegességeket is kóstolhatnak és vásárolhatnak az érdeklődők - mondta Holló Antal, az esemény egyik szervezője.

Pannon RTV

Holló Antal, a szabadkai Méhecske Méhész Egyesület Végrehajtó Bizottságának tagja: „Az idén is a nehéz időjárás ellenére is a méhészek megpróbáltak a saját termékeikkel előlépni, és péntektől kezdve egészen vasárnapig egy kiállítást fogunk megszervezni, ahol számos méhterméket állítanak ki.”

Méhészeti Napok
méh
méz
Szabadka

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.