Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt/Illusztráció

Melyik a leghosszabb idő óta házasságban élő pár Szabadkán?

2021.10.14
07:05
2021.10.14
07:16
Forrás
subotica.com
A Vöröskereszt szabadkai szervezete keresi a legidősebb szabadkai urat és hölgyet, továbbá az 50 éve, vagy annál hosszabb idő óta házasságban élő párt.

A Napsugaras Ősz elnevezésű program keretében meghirdetett kiírásra október 29-ig lehet jelentkezni. A benevezéseket az idős polgárok gyermekei, unokái, rokonai, szomszédai vagy más ismerősei is megtehetik. Az idei Napsugaras Ősz rendezvény a járványügyi helyzet és a hatályos intézkedések által meghatározott feltételek mellett valósul meg. 

Szabadka
Vöröskereszt
Napsugaras ősz
legidősebb

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:20

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.
07:40, Frissítve: 07:46

Véget ért az amatőr színjátszók találkozója

Véget ért Szajánban a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók 25. Találkozója, amely a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Magyar Nemzeti Tanács nemzeti jelentőségű rendezvénye.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.