Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Mentesülnek a városi hálózaton lévő zentaiak a lecsapolási illeték alól

2020-07-04
11:44
2020-07-04
15:58
Forrás
Pannon RTV
Azoknak a Zenta községbeli telektulajdonosoknak, akik már rácsatlakoztak a városi csatornahálózatra, és nem rendelkeznek mezőgazdasági földterülettel, nem kell fizetniük a vízlecsapolási illetéket.

Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere elmondta, ez mintegy 8100 telket érint a község területén. Hozzátette, azoknak a polgároknak, akiknek van földterületük vagy más olyan telkük, amely még nincs csatlakoztatva a csatornahálózatra, azoknak csak az erre vonatkozó díjakat kell kifizetni.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Ha valaki esetleg nem tudja ezt kiszámolni, és az egészet kifizeti, akkor a jövőben a mezőgazdasági földterületeknél ezt előlegként fogják venni. Az idei év folyamán mindenki megkapja az új végzést. Arra is felhívták a figyelmünket, hogy senkinek nem kell fellebbezési joggal élnie. Tehát kapnak majd új végzést, ahol a telekre vonatkozó lecsapolási díj nem fog szerepelni.”

lecsapolási illeték
Zenta
Czegledi Rudolf

Most

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.