Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mesés téli napok Horgoson

2022.01.10
12:41
2022.01.11
16:33
Forrás
Pannon RTV
Az első alkalommal megszervezett téli szünidei foglalkozáson 23 gyerek vesz részt.

Mesés téli napok címmel szerveznek foglalkozást a magyarkanizsai József Attila Könyvtár horgosi fiókkönyvtárában. A 6 és 10 év közötti gyerekek különböző játékos, kézműves-foglalkozásokon vehetnek részt az elkövetkező napokban.

Az első foglalkozáson minden a pöttyökről szólt Horgoson. Pöttyös blúzok, sálak, tárgyak, de még a felolvasott mese is a pöttyökről szólt.

Fejes Dorka: "Pöttyös dolgokat kellett keresnünk, rajzolnunk kellett egy ilyen családot. El kellett nevezni a saját családunkat, hogy egész héten milyen néven fogunk játszani."

A gyerekek aktívan kivették a részüket minden programból. Urbán Kevin elmesélte nekünk, hogy mi is volt a feladatuk.

"Keresni kellett könyveket, pöttyös poharat, pöttyös cipőt, pöttyös edényt meg ilyeneket."

Pannon RTV

Az első alkalommal megszervezett téli szünidei foglalkozáson 23 gyerek vesz részt. A péntekig tartó programok alkalmával minden nap más témával foglalkoznak majd.

Horvát Hilda, a József Attila Könyvtár könyvtárosa: "A József Attila Könyvtár és a helyi Művelődési Ház közös programjairól van szó, a téli szünet utolsó hetében. A mai nap a pöttyös nap, minden nap másik témakört dolgozunk fel. Készülünk játékos foglalkozásokkal, kézműves foglalkozásokkal, rejtvényekkel, feladványokkal a gyerekeknek, meséket is mondunk nekik. Tehát nagyon sokszínű foglalkozásokat tartunk."

A gyerekekből álló csoportok a foglalkozások alkalmával pontokat gyűjtenek. A hét végén pedig a legjobbak meglepetésben részesülnek majd.

Mesés téli napok
tábor
gyerek
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű