Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi az óbecsei sárga víz titka?

2019-12-10
21:57
2019-12-10
22:03
Forrás
Pannon RTV
Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák a városban. Novemberben a Vajdasági Közegészségügyi Intézet elemzése kimutatta, hogy két kút vizének a minősége nem felel meg az előírásoknak, ezért néhány hétig tilos volt ezeknek a vizét fogyasztani. A Vodokanal Közvállalat intézkedéseinek köszönhetően egy ideje ismét iható víz folyik ebből a két kútból is.

Óbecse
sárgavíz
Vodokanal

Most

16:18, Frissítve: 16:28

Sírokat rongáltak meg Csantavéren

Közel száz éves sírokat rongáltak meg ismeretlenek a hétvégén Csantavéren. A helyi kistemető sírköveiben tetemes kárt okoztak a tettesek. A helyieket megdöbbentette és megrázta az eset.
13:13, Frissítve: 16:08

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.