Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi az óbecsei sárga víz titka?

2019-12-10
21:57
2019-12-10
22:03
Forrás
Pannon RTV
Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák a városban. Novemberben a Vajdasági Közegészségügyi Intézet elemzése kimutatta, hogy két kút vizének a minősége nem felel meg az előírásoknak, ezért néhány hétig tilos volt ezeknek a vizét fogyasztani. A Vodokanal Közvállalat intézkedéseinek köszönhetően egy ideje ismét iható víz folyik ebből a két kútból is.

Óbecse
sárgavíz
Vodokanal

Most

08:27

WHO: Dél-Amerika az új gócpont

Meghaladta a 6 millió 267 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban. A halálos áldozatok száma több mint 373 ezer, 2,8 millióan pedig már legyőzték a kórt.
07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.