Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi karácsonyunk Törökkanizsán

2021.12.19
11:34
2021.12.19
17:10
Forrás
Pannon RTV
Az ünnepi műsor keretén belül verseket és táncokat adtak elő.


Telt ház előtt léptek színpadra a törökkanizsai Tiszagyöngye Művelődési Egyesület tagjai. A Mi karácsonyunk címet viselő ünnepi műsor keretén belül verseket és táncokat adtak elő.

A produkcióban közreműködtek az egyesület szakcsoportjának tagja, az általános iskola tanulói, valamint vendégfellépőként a magyarkanizsai Cifraszűr dalkör is bemutatkozott.

Pannon RTV

Kovács Magdaléna, a Tiszagyöngye Művelődési Egyesület elnöke: "Nagyon fontos a gyerekeknek és a közönségnek is. Ez a szeretetről szól, az egymás iránti figyelmesség. Tehát mi az egész évet ebben a 30 éves évforduló jegyében csináltuk végig, minden rendezvényünk a 30 éves évfordulónkról szól. Tehát úgy kapcsoltuk a Szent István-napi az Észak-bánáti Néptánctalálkozóhoz, tehát állandóan minden műsorunkban valakinek megköszöntük a támogatást, a segítséget. Tehát nem külön 30 éves ünneplés van, hanem az egész év minden rendezvénye erről szól."

Törökkanizsa
műsor
Mi karácsonyunk

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.