Ugrás a tartalomra
Pixabay/ongchinonn

Mi meddig tarthat nyitva Szabadkán?

2021-01-12
14:52
Az élelmiszereket árusító üzletek 21 óráig, továbbá szombaton és vasárnap is nyitva tarthatnak.

Mától, azaz január 12-től a kiskereskedelmi tevékenységeket folytató üzletek, éttermek, kávézók, a kisipari és szolgáltatóipari üzletek, tehát a kozmetikusok, fodrászok és edzőtermek minden nap reggel öt órától 20 óráig tarthatnak nyitva – áll a szabadkai Válságkezelő Városi Törzskar friss közleményében.

Kivételt képeznek a gyógyszertárak, az orvosi, fogászati és állatorvosi ellátást végző rendelők valamint a benzinkutak, amelyek a meghatározott nyitvatartási időn kívül, és hétvégén is működhetnek.

Az élelmiszereket árusító üzletek 21 óráig, továbbá szombaton és vasárnap is nyitva tarthatnak.

A színházak, mozik, múzeumok és képtárak szombaton és vasárnap is, legfeljebb 21 óráig üzemelhetnek.

A vendéglátóipari objektumokban nem engedélyezett az élőzene, 17 óra után pedig semmilyen más formában sem engedélyezett a zene – olvasható a válságstáb határozatában.

Szabadka
nyitva tartás
koronavírus
étterem

Most

13:15, Frissítve: 13:34

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.