Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Milyen lehetőségeik vannak a magyarkanizsai munkanélkülieknek?

2019-03-19
15:03
2019-03-19
17:50
Forrás
Pannon RTV
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat a munkanélküliek idei lehetőségeit ismertette Magyarkanizsán. Az előző évben mintegy 180 munkahelyet kínáltak fel állásbörzéken a munkaadók.

A Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban tartott találkozón helyi vállalkozók, intézmények képviselői és önkormányzati vezetők is részt vettek.

Szarapka Ede, alelnök, KKT, Magyarkanizsa: „Évente több alkalommal megszervezésre kerül az állásbörze, amikor hasonló körülmények között tulajdonképpen a munkavállalók állást kínálnak a Foglalkoztatási Szolgálat adatbázisában szereplő munkanélküliek számára. Azt tudni kell, hogy Magyarkanizsa községben igen jelentős ez a szám. De viszont azt is tudni kell, hogy a tavalyi évben nem csak a község által, a községi foglalkoztatási stratégia által, de a tartomány és a köztársaság által kiírt közmunka programokban is nagyon sok közmunkást tudtunk alkalmazni.”

Magyarkanizsa
munkanélküli

Most

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.