Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Milyen lehetőségeik vannak a magyarkanizsai munkanélkülieknek?

2019-03-19
15:03
2019-03-19
17:50
Forrás
Pannon RTV
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat a munkanélküliek idei lehetőségeit ismertette Magyarkanizsán. Az előző évben mintegy 180 munkahelyet kínáltak fel állásbörzéken a munkaadók.

A Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban tartott találkozón helyi vállalkozók, intézmények képviselői és önkormányzati vezetők is részt vettek.

Szarapka Ede, alelnök, KKT, Magyarkanizsa: „Évente több alkalommal megszervezésre kerül az állásbörze, amikor hasonló körülmények között tulajdonképpen a munkavállalók állást kínálnak a Foglalkoztatási Szolgálat adatbázisában szereplő munkanélküliek számára. Azt tudni kell, hogy Magyarkanizsa községben igen jelentős ez a szám. De viszont azt is tudni kell, hogy a tavalyi évben nem csak a község által, a községi foglalkoztatási stratégia által, de a tartomány és a köztársaság által kiírt közmunka programokban is nagyon sok közmunkást tudtunk alkalmazni.”

Magyarkanizsa
munkanélküli

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű