Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Minden vadonatúj a sándori Trocaderóban

2019-03-12
11:00
2019-03-12
20:19
Forrás
Pannon RTV
6 és fél millió dinárból újult meg a szabadkai Sándor Helyi Közösség épülete. Az épületben helyet kapott még a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény Méhecske óvodájának három csoportja is.

Így néz ki most a sándori helyi közösség épülete, amelyet teljesen felújítottak. Az átfogó újjáépítés mellett riasztót és kamerarendszert is felszereltek.

Az eddig elvégzett munkát Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény és a helyi közösség vezetősége tekintette meg.

Veljko Vojnić, műszaki igazgató, Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény: „Az összes szempontnak megfelel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az egytől három éves gyerekek biztonságos és minőségi ellátást kapjanak az előírásoknak és normáknak megfelelően. Három csoportban 60 gyerekkel, magyar és szerb nyelven folyik az oktatás és a nevelés.”

A felújításhoz szükséges pénzeszközök jelentős részét a helyi önkormányzat költségvetéséből biztosították. Bogdan Laban, polgármester, Szabadka: „Nagyon fontos a városnak. A helyi önkormányzat folytatja a befektetéseket a városi és a peremvárosi helyi közösségekbe. Ahogy láthatják, a sándori helyi közösség gyönyörű épületében vagyunk, a Trocaderóban. Az ingatlant felújítottuk és átépítettük, az elvégzett munkálatok összértéke pedig 6,5 millió dinár volt.”

A polgármester kiemelte továbbá, hogy az elmúlt két évben több mint 45 millió dinárt költöttek a Sándor területén lévő fejlesztésekre: közművesítésbe és sportlétesítményekbe, valamint a közlekedési feltételek javításába fektettek be.

Szabadka
Sándor Helyi Közösség
Bogdan Laban
óvoda
Trocadero
Méhecske

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
17:12, Frissítve: 17:43

Potápi: Meg kell védeni a nemzetet

Az országot 1100 éven át védelmező hősökhöz hasonlóan nekünk sincs más feladatunk, mint megvédeni határainkat, Magyarország területi épségét és a nemzetet.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.