Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Minden vadonatúj a sándori Trocaderóban

2019-03-12
11:00
2019-03-12
20:19
Forrás
Pannon RTV
6 és fél millió dinárból újult meg a szabadkai Sándor Helyi Közösség épülete. Az épületben helyet kapott még a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény Méhecske óvodájának három csoportja is.

Így néz ki most a sándori helyi közösség épülete, amelyet teljesen felújítottak. Az átfogó újjáépítés mellett riasztót és kamerarendszert is felszereltek.

Az eddig elvégzett munkát Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény és a helyi közösség vezetősége tekintette meg.

Veljko Vojnić, műszaki igazgató, Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény: „Az összes szempontnak megfelel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az egytől három éves gyerekek biztonságos és minőségi ellátást kapjanak az előírásoknak és normáknak megfelelően. Három csoportban 60 gyerekkel, magyar és szerb nyelven folyik az oktatás és a nevelés.”

A felújításhoz szükséges pénzeszközök jelentős részét a helyi önkormányzat költségvetéséből biztosították. Bogdan Laban, polgármester, Szabadka: „Nagyon fontos a városnak. A helyi önkormányzat folytatja a befektetéseket a városi és a peremvárosi helyi közösségekbe. Ahogy láthatják, a sándori helyi közösség gyönyörű épületében vagyunk, a Trocaderóban. Az ingatlant felújítottuk és átépítettük, az elvégzett munkálatok összértéke pedig 6,5 millió dinár volt.”

A polgármester kiemelte továbbá, hogy az elmúlt két évben több mint 45 millió dinárt költöttek a Sándor területén lévő fejlesztésekre: közművesítésbe és sportlétesítményekbe, valamint a közlekedési feltételek javításába fektettek be.

Szabadka
Sándor Helyi Közösség
Bogdan Laban
óvoda
Trocadero
Méhecske

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.