Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Munkálatok miatt 3 napra lezárják az Y-ág Kelebia felé vezető részét

2021.10.13
08:53
Forrás
subotica.com
A Pacséri úti felüljáró építési munkálatai miatt október 15-től 17-ig ideiglenesen lezárják a forgalmat az Y ágtól Kelebiáig.

A forgalmat átmenetileg átirányítják a városon keresztül, a Tavankut-Szabadka út szakaszán, a zombori körforgalomtól a Zagrebačka utcáig Kelebia irányába. A munkálatok három napig tartanak, október 15 -én, pénteken 8 órakor kezdődnek, és a tervek szerint október 17 -én, vasárnap 18 órára fejeződnek be.

Szabadka
Y-ág

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.