Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Műsor és csomagosztás a magyarkanizsai Kuckó Nagycsaládosok Egyesületének szervezésében

2021.12.22
19:22
2021.12.22
19:53
Forrás
Pannon RTV
93 gyerek kapott ajándékot.

Karácsonyi műsorral egybekötött csomagosztást szervezett a magyarkanizsai Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete szerda délután az Ifjúsági Otthonban. Idén 93 gyerek kapott télapócsomagot, amelyet Magyarkanizsa és a magyarországi Ferencváros önkormányzatának támogatásával a szervezők még gazdagabbá tudtak tenni. Ezen felül 16 család kapott élelmiszercsomagot, és a cipősdoboz akcióban összegyűlt ajándékokat is átadták.

Máté Nikoletta, a magyarkanizsai Kuckó Nagycsaládosok Egyesületének elnöke: „A nagycsaládos gyermekeknek talán a legfontosabb, mert a karácsonyfa alá mindig kevesebb ajándék kerül, ahol sok a gyerek, és itt mi úgy néztük, hogy mindenki egyformán kapjon és egyaránt jusson ajándékhoz.”

Magyarkanizsa
Kuckó Nagycsaládosok Egyesülete
csomagosztás
ajándék
karácsony

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.