Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Művelődési egyesületeket támogat Magyarkanizsa önkormányzata

2019-06-07
14:43
Forrás
Pannon RTV
Idén is pályázhattak a Magyarkanizsa községben működő, művelődéssel foglalkozó egyesületek az önkormányzatnál.

Ebben az évben a község 13 településéről érkeztek pályázatok, amely 22 művelődési egyesületet jelent. Az önkormányzat 2,3 millió dinárt osztott ki, így biztosítva az egyesületek működését, éves munkájukat és tevékenységük, rendezvényeik megszervezését. Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere elmondta, a továbbiakban is számíthatnak a községbeli egyesületek az önkormányzat támogatására.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa (VMSZ): „Itt az mellett, hogy támogatjuk a művelődési egyesületek teljes éves munkáját, tehát minden olyan tevékenységet, amit az év folyamán végeznek, ott helyben, a helyi közösségek, vagy egyáltalán a falvak szintjén, vannak olyan támogatások is, melyek külön projektekre vonatkoznak, tehát egyszeri megvalósításra, ennek a teljes listája és hivatalos eredményei természetesen fent lesznek Magyarkanizsa község önkormányzatának a honlapján.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.