Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Művészeti, közösségi komplexummá alakul a topolyai hotel

2021.09.28
14:14
2021.09.28
15:47
Forrás
Pannon RTV
Elkezdődött az egykori Pannónia Hotel épületének teljes körű felújítása Topolyán. Jelenleg az előkészületi munkálatok zajlanak.

Az illetékesek felhívják a lakosság figyelmét, hogy amíg az építkezés tart, tartsák be az új közlekedési szabályokat, mindenki biztonsága érdekében.

Pannon RTV/Csipak Edvin

Újabb beruházás vette kezdetét Topolyán. A valamikori Pannónia Hotel épületételnek átalakítása amint elkészül, művészeti, közigazgatási, közösségi komplexum lesz. Jelenleg az épületben az előkészületi munkálatok zajlanak - ismertették sajtótájékoztatón az illetékesek.

Csípe Tímea, igazgató, Topolya Község Művelődési Háza: „Az épület egyik részében diákotthont szeretnénk kialakítani, mégpedig ötvenkilenc férőhellyel. A másik részében pedig irodahelyiségeket, valamint konferenciatermet szeretnénk kialakítani. Mindezek mellett még az a célunk, hogy ide átköltöztessük a községi közigazgatást, valamint más községi intézményeket. Célja, hogy leegyszerűsítsük az ügyintézést a polgárok számára.”

Pannon RTV/Csipak Edvin

Az építkezés idejére módosul a forgalmi rend a környéken.

Szatmári Adrián, polgármester, Topolya: „A közlekedési táblák ki vannak helyezve, lényege az, hogy a hotel környékét, a Tito Marsall utca egy részét, valamint a Fő utca egy részét nem szabad gyalogos forgalomra valamint kerékpáros forgalomra sem használni. A központi villanyrendőr sem használható az Izbor felől, valamint a posta felől.”

A tervek szerint az épület teljes egészében 2023-ra készül majd el.

Topolya
hotel
felújítás
felújítási munkálat
felújítási munkálatok
felújítások
Csípe Tímea
Művelődési Ház
Szatmári Adrián

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű