Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Múzeumok Éjszakája Szabadkán is

2022.05.14
16:10
2022.05.15
08:55
Forrás
Pannon RTV
Kiállításokkal, könyvbemutatókkal, koncertekkel és egyéb előadásokkal várják a látogatókat ma a Múzeumok Éjszakájára több vajdasági településen, így Szabadkán is.

A színvonalas kulturális programokkal tűzdelt eseményt idén 18. alkalommal szervezik meg. Több mint húsz helyszínen zajlik majd szinte egyszerre a Múzeumok Éjszakája, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót, a belépés mindenhova ingyenes. A rendezvény 18 és 24 óra között zajlik a legtöbb helyen.

Pannon RTV

A Városi Múzeumban a kiállítások mellett gyermekfoglalkozás is lesz, de a Szabadkai Zeneiskola koncertjét is meghallgathatják az érdeklődők. A zsinagógába is ingyenesen be lehet lépni 18 és 23 óra között. Itt 20 órakor kezdődik majd a Jazz in the Park elnevezésű koncert.

Pannon RTV

Egyebek mellett a Kosztolányi Dezső Színház, a Népkör Magyar Művelődési Központ és a Vajdasági Magyar Folklórközpont is számos érdekességgel készült a mai estére.

Múzeumok éjszakája
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.