Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nagy a zsongás a Palics Magyar Művelődési Egyesület székházában

2023.02.08
20:00
2023.02.08
20:29
Forrás
Pannon RTV
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. február 10-én vehette birtokba a Palics Magyar Művelődési Egyesület az új művelődési házat.

Azóta már teljesen belakták a korábban egy határon átnyúló projekt segítségével létrejött épületet. Szakcsoportok sokasága tölti meg élettel a fürdőváros egy kisebb utcájában álló multifunkciós komplexumot.

Gyakran szerveznek itt elődadásokat, könyvbemutatókat, kiállításokat, bálokat és koncerteket is.

Csiszár Molnár Anna, a Palics Magyar Művelődési Egyesület elnöke volt a Közügyek vendége.

Palics Magyar Művelődési Egyesület
Csiszár Molnár Anna

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.