Ugrás a tartalomra

Nagybecskerek: Kedden ülésezik a VKT

2016-07-11
08:47
Oliver Mitrović házelnök keddre, július 12-re, több mint hetven napirendi ponttal hívta össze a nagybecskereki Városi képviselőtestület harmadik ülését
Oliver Mitrović házelnök keddre, július 12-re, több mint hetven napirendi ponttal hívta össze a nagybecskereki Városi képviselőtestület harmadik ülését. A képviselők ezen az ülésen választják meg a polgármester helyettest és a Városi Tanács tagjait, megvitatják az idei költségvetés első módosítási javaslatát, s ezzel összehangolják a közvállalatok és intézmények pénzügyi terveit is. Több közvállalat esetében módosítják az alapítói okiratot, a művelődési intézmények igazgatói pedig jelentést tesznek a tavalyi évi munkájukról.Az ülés kedden 10 órakor kezdődik.
Nagybecskerek
Városi Képviselő Testület
Oliver Mitrović

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.