Ugrás a tartalomra
vízgyár kívülről
Pannon RTV/Lukács Attila

Nagybecskereken a polgármester szerint nyárra várható egészséges ivóvíz

2019-05-09
09:21
2019-05-09
09:28
Forrás
VajdaságMA
Nyárra várható egészséges ivóvíz Nagybecskereken - jelentette be Čedomir Janjić, a bánáti város polgármestere tegnapi sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, jelenleg is végzik a különféle méréseket, ellenőrzéseket, állítják be a tisztítóberendezést, továbbá összehangolják a meglévő rendszerrel, ugyanis négy hónapja kezdődött meg a víztisztító üzemeltetése. Június közepéig, amíg a próbaidőszak tart a helyi vízgyárban, minden vízzel kapcsolatos kérdés rendeződik Nagybecskereken - tette hozzá. Ugyanakkor elnézést kért a helyiektől, hogy eddig még nem rendeződött az ivóvízellátás.

Nagybecskerek
ivóvíz

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.