Ugrás a tartalomra
vízgyár kívülről
Pannon RTV/Lukács Attila

Nagybecskereken a polgármester szerint nyárra várható egészséges ivóvíz

2019-05-09
09:21
2019-05-09
09:28
Forrás
VajdaságMA
Nyárra várható egészséges ivóvíz Nagybecskereken - jelentette be Čedomir Janjić, a bánáti város polgármestere tegnapi sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, jelenleg is végzik a különféle méréseket, ellenőrzéseket, állítják be a tisztítóberendezést, továbbá összehangolják a meglévő rendszerrel, ugyanis négy hónapja kezdődött meg a víztisztító üzemeltetése. Június közepéig, amíg a próbaidőszak tart a helyi vízgyárban, minden vízzel kapcsolatos kérdés rendeződik Nagybecskereken - tette hozzá. Ugyanakkor elnézést kért a helyiektől, hogy eddig még nem rendeződött az ivóvízellátás.

Nagybecskerek
ivóvíz

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.