Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Napirenden a községi intézmények 2021-es munkatervei Magyarkanizsán

2021.02.11
15:04
2021.02.11
17:57
Forrás
Pannon RTV
A Községi Képviselő-testület ülésén a szabadkai Regionális Hulladéktárolóval kapcsolatos pontokról is döntöttek, valamint egy, a község tulajdonában lévő ingatlan eladásáról is.
Pannon RTV/Molnár Ádám

17 napirendi pont szerepelt a magyarkanizsai Községi Képviselő-testület ülésén. Egyebek mellett elfogadták a szabadkai Regionális Hulladéktároló 2021. üzletviteli programját, valamint a költségvetési eszközök felhasználásával kapcsolatos külön programokat is. Továbbá szó esett arról is, hogy a közeljövőben a községi képviselők látogatást tesznek majd a hulladéktárolónál.

Miloš Kravić, az SZHP magyarkanizsai frakcióvezetője: „A Regionális Hulladéktároló egy ismeretlen tényező számunkra is, ami a próbatermelést, és a rá váró feladatok elvégzését illeti. Az ajánlat az volt, hogy egy rövid látogatást tegyenek a képviselők ott, hogy felmérjék hogyan is működik, mivel sok az ismeretlen tényező számunkra és a lakosok számára is.”

Pannon RTV/Molnár Ádám

Az ülésen több községi intézmény 2021. évi munkaprogramjáról számoltak be az illetékesek, többek között a helyi Egészségház 2021-es egészségvédelmi programját is ismertették a képviselőkkel.

Pletikoszity Tibor, a VMSZ magyarkanizsai frakcióvezetője: „Az Egészségházra hatalmas nyomás nehezedett épp a Covid miatt, és ezért átcsoportosításokat kellett végeznie, tehát a Covid-rendelőben több embert kellett foglalkoztatni, emiatt pedig szükségük lenne még néhány dolgozóra, akikkel el tudnák végezni a mostani feladatokat, valamint a vakcináció rájuk váró részét is.”

A képviselők döntöttek egy, a község tulajdonában lévő építkezési terület eladásáról is, amit egy községbeli vállalkozó vett meg, aki újabb munkahelyek létesítését tervezi.

kkt
Magyarkanizsa
Községi Képviselő-testület
Regionális Hulladéktároló

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!