Ugrás a tartalomra

Napirenden a községi intézmények munkaterve

2024.02.01
16:03
2024.02.01
17:02
Forrás
Pannon RTV
Zömében a községi intézmények 2024-es munkatervével foglalkoztak a képviselők a Községi Képviselő-testületi ülésen, Magyarkanizsán.

Emellett két intézmény igazgatójának felmentéséről is döntöttek a képviselők, valamint arról is, hogy a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ igazgatója továbbra is Molnár Makai Krisztina marad, illetve a pályázat lezártáig a horgosi Tisza Menti Vízművek Kft. gazdasági társaság megbízott ügyvezetője továbbra is Dušan Glišič lesz.

Pletikoszity Tibor, frakcióvezető, Vajdasági Magyar Szövetség, Magyarkanizsa: „Határozatot hoztunk a Magyarkanizsai Vöröskereszt 2024. évi munkaterve jóváhagyásáról, ami nagyon fontos községünk mindennapjait tekintve. Elfogadtuk a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ 2024. évi munkatervét, amely nagy jelentőségű volt és marad községünk pályázatainak megírásában. A Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ 2024. évi munkaprogramja alapján továbbra is számíthatunk egy összekötő erőre pedagógusaink körében. A Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ és a Magyarkanizsai Szociális Központ idén is egyengetni fogja a községünk minden rétegének érdekeit.”

Magyarkanizsa
Községi Képviselő-testület
KKT
Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ
Molnár Makai Krisztina
Tisza Menti Vízművek Kft.
Dušan Glišič
Pletikoszity Tibor
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
Vöröskereszt

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.