Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Nem álltak le az utak felújításával Óbecsén

2020-05-04
13:28
2020-05-04
16:19
Forrás
Pannon RTV
A Zöldfás utcában a rendkívüli helyzetben is folytatódott az utca teljes körű felújítása, emellett a Nestor Džilitov utca is új aszfaltréteget kapott. A község területén a kátyúzás is megkezdődött.

Új útburkolat készül, kerékpárút és járda épül Óbecsén a Zöldfás utcában, de a parkolóhelyek is megújulnak. A munkálatok az elmúlt hetekben sem álltak le.

Dragan Tošić, polgármester, Óbecse: „Kihasználtuk ezt az időszakot, amikor kevesebb ember volt az utcákon, és a közlekedés mértéke is kisebb volt, ezért megpróbáltunk haladni ezzel a projekttel. A dolgok jelen állása szerint a munkálatok kétharmadát sikerült elvégeznünk.”

A napokban befejeződött a Nestor Džilitov utcában az úttest felújítása is. Az önkormányzat kasszájából erre a célra 5,9 millió dinárt költenek el.

Dragan Tošić, polgármester, Óbecse: „A Nestor Džilitov lakótelepen elvégeztük a munkák 90 százalékát, és most először sikerült összekötni a Sinđelić és a Miloš Crnjanski utcákat, amelyek ugyan össze voltak kötve korábban is, de soha nem aszfalttal.”

A napokban több utcában a kátyúzás is megkezdődött Óbecsén.

Óbecse
Dragan Tošić
felújítási munkálat
felújítás
útfelújítás
kátyúzás
kátyú

Most

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.