Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Nem lesz Winterfest Szabadkán

2020-11-18
16:56
Forrás
subotica.com
Törölték a szabadkai, hagyományos és jubileumi 10. téli Winterfestet. Az ok: a járványhelyzet.

A karácsonyi vásár minden évben december elejétől január közepéig varázsolt ünnepi hangulatot a központba, ez ezúttal elmarad. A kedvezőtlen járványügyi helyzet és az újonnan bevezetett intézkedések miatt a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat úgy döntött, hogy nem tartja meg az idei rendezvényt, a polgárok egészségének megőrzése érdekében.

Winterfest
Szabadka
elmarad
koronavírus
járvány
Szabadkai Piacok

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.