Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Nem lesz Winterfest Szabadkán

2020-11-18
16:56
Forrás
subotica.com
Törölték a szabadkai, hagyományos és jubileumi 10. téli Winterfestet. Az ok: a járványhelyzet.

A karácsonyi vásár minden évben december elejétől január közepéig varázsolt ünnepi hangulatot a központba, ez ezúttal elmarad. A kedvezőtlen járványügyi helyzet és az újonnan bevezetett intézkedések miatt a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat úgy döntött, hogy nem tartja meg az idei rendezvényt, a polgárok egészségének megőrzése érdekében.

Winterfest
Szabadka
elmarad
koronavírus
járvány
Szabadkai Piacok

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.