Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem maradnak fűtés nélkül a szabadkaiak

2021.12.06
11:33
2021.12.06
20:21
Forrás
Pannon RTV
Megegyezett Szabadka Város önkormányzata és a Szerbiai Gázművek, így elmarad a keddre, december 7-ére tervezett gázkimaradás - tájékoztat a Szabadkai Gázművek. Holnap az iskolák és az óvodák is a megszokott munkarend szerint dolgoznak.

A múlt héten még arról számoltunk be, hogy az ellátás annak ellenére is szünetel majd, hogy az alapító, Szabadka Városa több alkalommal is kérte a Szerbiai Gázművektől és a TRANSPORTGAS SRBIJA Kft.-től a csatlakozó gázvezeték kihelyezett része főmérő- és szabályzóközpontra való csatlakoztatásának a fűtési idény utánra való halasztását.

Most azonban megszületett a megegyezés, így a tervezett munkálatokat elhalasztják. Azt még nem tudni, hogy mikor hajtják végre, de a Szabadkai Gázművek KKV időben értesíti majd a felhasználókat.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Rendes tanítási nap lesz holnap a szabadkai általános- és középiskolákban, valamint a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény óvodái is fogadják a gyerekeket. Ezt a szabadkai iskolák igazgatóinak aktívája, valamint Veljko Vojnić, a Naša Radost műszaki igazgatója is megerősítette. Korábban arról értesítették a szülőket és a diákokat, hogy távoktatás lesz holnap a gázhálózaton folyó munkálatok miatt, mivel a távfűtés is szünetelt volna, viszont a munkálatokat lemondták, így marad a jelenléti oktatás kedden is, fűtött tantermekben és napközikben.

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.