Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nem mindenhol szünetel a gázszolgáltatás

2022.12.26
09:30
2022.12.26
12:22
Forrás
Pannon RTV
A polgárok megértését kéri a Szabadkai Gázművek.

Előzőleg arról számoltunk be, hogy a Belgrád-Budapest gyorsvasút munkálatai okán szünetelhet a gázellátás Szabadka területén a mai napon. Erről időben tájékoztatta a helyi gázművek a nyilvánosságot, a polgárok megértését kérve.

A Szabadkai Gázművek ügyeleténél most megtudtuk, hogy a város központjában vélhetően nem maradnak gáz nélkül az emberek, ahogy a város más részein sem. Palics és Radanovác esetében lehet a gázszolgáltatás szüneteltetésére számítani a mai napon.

A Gázművek 24 órás ügyeletben áll a fogyasztók rendelkezésére. Az ügyelet telefonszámai: 024/641-211 és 0800/100-202.

gáz
Szabadkai Gázművek
munkálatok

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.