Ugrás a tartalomra

Nem tudni mikor és mennyivel drágul a távfűtés

2012.09.13
12:27
A szabadkaiakat egyelőre nem érinti a távfűtés drágulása- nyilatkozta Rikić Pero, a szabadkai Távfűtő Művek igazgatója a Pannon RTV - nek
A szabadkaiakat egyelőre nem érinti a távfűtés drágulása- nyilatkozta Rikić Pero, a szabadkai Távfűtő Művek igazgatója a Pannon RTV - nek. Az illetékesek sem a drágulás idejéről, sem annak mértékéről nem tudnak információval szolgálni. A szerbiai Távfűtő Művek szerint akár negyvenöt százalékos áremelésre is számíthatnak a polgárok. A legtöbb városban átlagosan kilencven dinárt kell fizetni a távfűtésért, de vannak települések, ahol ez a hatvan dinárt sem éri el.
távfűtés
távfűtőművek
toplana

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.