Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Nincs üzemanyaguk a zombori és a környékbeli települések önkéntes tűzoltóinak

2019-04-08
16:39
Forrás
Soinfo.org
Ezért csak a településen belül történő tűzesetekhez vonulnak ki. A zombori önkormányzat szerint az egyesületek fegyelmezetlensége vezetett ehhez a helyzethez.

Egyetlen önkéntes tűzoltó egyesület sem tartotta magát az illetékes osztály utasításához, hanem az elhasznált eszközöket saját belátásuk szerint igazolták - állítják a zombori illetékesek. A tűzoltók állításával ellentétben szerintük ők igyekeztek segíteni a zombori, bezdáni, nemesmiliticsi, béregi és őrszállási önkénteseknek, hogy hogyan számolják el a kiadásaikat, több határidőt is szabtak számukra, de nem követték az utasításokat. Habár az önkéntes tűzoltók jelentősen hozzájárulnak a tűzoltások sikeréhez, Zombor város a továbbiakban is zökkenőmentesen gondoskodik a lakosok tűzvédelméről, minderre ötmillió dinárt fordítanak 2019-ben - áll a Soinfo.org portál írásában.

üzemanyag
Zombor
önkéntes tűzoltó

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű