Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Nincs üzemanyaguk a zombori és a környékbeli települések önkéntes tűzoltóinak

2019-04-08
16:39
Forrás
Soinfo.org
Ezért csak a településen belül történő tűzesetekhez vonulnak ki. A zombori önkormányzat szerint az egyesületek fegyelmezetlensége vezetett ehhez a helyzethez.

Egyetlen önkéntes tűzoltó egyesület sem tartotta magát az illetékes osztály utasításához, hanem az elhasznált eszközöket saját belátásuk szerint igazolták - állítják a zombori illetékesek. A tűzoltók állításával ellentétben szerintük ők igyekeztek segíteni a zombori, bezdáni, nemesmiliticsi, béregi és őrszállási önkénteseknek, hogy hogyan számolják el a kiadásaikat, több határidőt is szabtak számukra, de nem követték az utasításokat. Habár az önkéntes tűzoltók jelentősen hozzájárulnak a tűzoltások sikeréhez, Zombor város a továbbiakban is zökkenőmentesen gondoskodik a lakosok tűzvédelméről, minderre ötmillió dinárt fordítanak 2019-ben - áll a Soinfo.org portál írásában.

üzemanyag
Zombor
önkéntes tűzoltó

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.