Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin/illusztráció

Nincs üzemanyaguk a zombori és a környékbeli települések önkéntes tűzoltóinak

2019-04-08
16:39
Forrás
Soinfo.org
Ezért csak a településen belül történő tűzesetekhez vonulnak ki. A zombori önkormányzat szerint az egyesületek fegyelmezetlensége vezetett ehhez a helyzethez.

Egyetlen önkéntes tűzoltó egyesület sem tartotta magát az illetékes osztály utasításához, hanem az elhasznált eszközöket saját belátásuk szerint igazolták - állítják a zombori illetékesek. A tűzoltók állításával ellentétben szerintük ők igyekeztek segíteni a zombori, bezdáni, nemesmiliticsi, béregi és őrszállási önkénteseknek, hogy hogyan számolják el a kiadásaikat, több határidőt is szabtak számukra, de nem követték az utasításokat. Habár az önkéntes tűzoltók jelentősen hozzájárulnak a tűzoltások sikeréhez, Zombor város a továbbiakban is zökkenőmentesen gondoskodik a lakosok tűzvédelméről, minderre ötmillió dinárt fordítanak 2019-ben - áll a Soinfo.org portál írásában.

üzemanyag
Zombor
önkéntes tűzoltó

Most

22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.