Ugrás a tartalomra

Növelik a vállalkozóknak járó támogatást Újvidéken

2023.12.30
13:26
2023.12.30
13:32
Forrás
Pannon RTV
Milan Đurić polgármester Instagram-profilján jelentette be, hogy a támogatásra szánt keretösszeget 50-ről 70 millió dinárra növelik.

2023-ban egyébként 94 mikro- és kisvállalkozást segítettek anyagilag felszerelés beszerzésében. Azzal, hogy növelik a vállalkozásfejlesztési támogatást, javítják a foglalkoztatást is, és versenyképesebbé teszik a kis cégeket - tette hozzá a polgármester.

Milan Đurić
Újvidék
vállalkozás
támogatás

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.
11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.