Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Növelték az újszülöttek utáni egyszeri támogatás összegét Topolya községben

2023.02.02
16:30
Forrás
Közlemény
Az összeg eddig az első gyermek után 20 ezer, míg a második, harmadik és negyedik gyermek után 15 ezer dinár volt.

Topolya Községi Tanácsa legutóbbi ülésén arról döntött, hogy a 2023. február 1-jén vagy azt követően született, születési sorrendben első, második, harmadik és negyedik gyermeket illetően az egyszeri támogatás nettó összege 30 ezer dinár lesz. Ennek értelmében a költségvetés következő módosítása alkalmával az erre a célra szánt keretösszeget 4,2 millióról 6 millió dinárra fogják növelni.

Topolya
újszülött
támogatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.