Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nyáron kezdődhet meg a hotel teljes körű felújítása Topolyán

2021.05.22
14:54
2021.09.28
14:19
Forrás
Pannon RTV
A község kiírta a közbeszerzési pályázatot az épület további felújítására.

A beruházás értéke mintegy 423 millió dinár, amelyből mintegy 330 millió dinárt a Magyar Kormány biztosít. A fennmaradó összeget Topolya Község költségvetésből tervezik előteremteni. Az épület egy művelődési, közigazgatási és közösségi központ lesz, amelyben helyet kap egy 59 férőhelyes diákkollégium is.

Szatmári Adrián, polgármester: „Topolya község önkormányzata 2015-ben vásárolta meg a valamikori hotel épületét. Első lépésként lebontottuk a legfelső emeletet, ami többletterhet jelentett az alapzatra, majd ezután kiépítettük a tetőszerkezetet, most pedig kiírtuk a pályázatot az épület teljes körű felújítására, köszönve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-nek. Az épületnek az egyik részében művelődési, közigazgatási épületkomplexumot akarunk kialakítani, a másik részében pedig diákotthont szeretnénk üzemeltetni.”

Topolya
hotel
közbeszerzés
pályázat
polgármester
Művelődési Ház

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű