Ugrás a tartalomra
Magyarkanizsa HK
Pannon RTV

Október 22-én vásár és lovastalálkozó Magyarkanizsán

2017-10-12
14:23
2017-10-12
16:35
Forrás
Pannon RTV
Színes programokkal várják az érdeklődőket a Magyarkanizsai Vásárra október 22-én.

Reggeltől kirakodóvásár lesz, valamint pörköltek és nyárson sültek lesznek kaphatók, a gyermekek számára pedig körhinta és ingyenes pónilovaglás szerveznek. Kiosszák majd Magyarkanizsa legjobb pálinkája és tökös kalácsa díjakat. A nevezéseket október 20-ig várják. A községnapi rendezvénysorozat keretében továbbá megrendezik az I. Magyarkanizsai Lovastalálkozót is.

Lackó Róbert, tanácselnök, Magyarkanizsa HK:  „Számításaink szerint 70-80 lovas fog itt részt venni, és az ő 9 órai megjelenésük után 10 órától egy lovasfelvonulást szervezünk Kanizsa központján és utcáin, 10.30-kor kezdődnek a lovassági bemutatók, ügyességi versenyek, lóhátas ügyességi játékok, szlalom fiákerrel és spediteres fogatokkal, a legszebb csődör és a legszebb kanca kiválasztása, természetesen fontos, hogy megmérettessék a lovak is magukat és a gazdáik is, valamint a legszebb spediter és fiákeres fogatot is kiválasztjuk majd.”

Magyarkanizsa
Lovastalálkozó
vásár

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.