Ugrás a tartalomra
Magyarkanizsa HK
Pannon RTV

Október 22-én vásár és lovastalálkozó Magyarkanizsán

2017-10-12
14:23
2017-10-12
16:35
Forrás
Pannon RTV
Színes programokkal várják az érdeklődőket a Magyarkanizsai Vásárra október 22-én.

Reggeltől kirakodóvásár lesz, valamint pörköltek és nyárson sültek lesznek kaphatók, a gyermekek számára pedig körhinta és ingyenes pónilovaglás szerveznek. Kiosszák majd Magyarkanizsa legjobb pálinkája és tökös kalácsa díjakat. A nevezéseket október 20-ig várják. A községnapi rendezvénysorozat keretében továbbá megrendezik az I. Magyarkanizsai Lovastalálkozót is.

Lackó Róbert, tanácselnök, Magyarkanizsa HK:  „Számításaink szerint 70-80 lovas fog itt részt venni, és az ő 9 órai megjelenésük után 10 órától egy lovasfelvonulást szervezünk Kanizsa központján és utcáin, 10.30-kor kezdődnek a lovassági bemutatók, ügyességi versenyek, lóhátas ügyességi játékok, szlalom fiákerrel és spediteres fogatokkal, a legszebb csődör és a legszebb kanca kiválasztása, természetesen fontos, hogy megmérettessék a lovak is magukat és a gazdáik is, valamint a legszebb spediter és fiákeres fogatot is kiválasztjuk majd.”

magyarkanizsa
Lovastalálkozó
vásár

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű

Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.