Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Október elsején kezdődik a ruhaosztás Törökbecsén

2021.09.24
16:52
Forrás
Pannon RTV
A Vöröskereszt törökbecsei szervezete a jövő hónap elején kezdi meg a több hónap alatt összegyűlt ruhák és lábbelik szétosztását.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A törökbecsei Vöröskereszt március óta gyűjti a használt, kinőtt, vagy esetleg megunt, de még jó állapotú ruhákat és lábbeliket. Ez az idő alatt nagy mennyiségű ruha gyűlt össze a törökbecsei adományozóknak köszönhetően. Idén mintegy hatvan jótékonykodó bizonyította segítőkészségét. A begyűjtési akcióban a Vöröskereszt helyi szervezetének tíz önkéntes fiatalja is segédkeznek. A ruhagyűjtési akció továbbra is folytatódik. Mindazok a bánáti falubeliek akik ruházattal, lábbelivel szeretnének segíteni, adományaikat munkanapokon reggel nyolc órától délig a Vöröskereszt törökbecsei székházában adhatják át.

Pannon RTV/Zséli Ágnes
Törökbecse

Most

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.