Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Oltóbusz lesz Újvidéken

2021.05.03
15:27
2021.05.03
15:55
Forrás
021.rs
Oltóbusz bevezetését tervezik Újvidéken és környékén. Ennek oka, hogy a vártnál kevesebben vették fel a koronavírus elleni vakcinát - véli a tartományi székváros polgármestere, Miloš Vučević.

Az illetékesek a Városi Közlekedési Közvállalat egyik autóbuszát tervezik átalakítani mozgó oltóponttá, amely a város forgalmas helyeit és kültelepüléseit járná. Újvidéken az átoltottság 40 százalékos. Vučević szerint ez a szám nem elegendő a biztonságos környezet újrateremtéséhez. Szeretne egy új lehetőséget adni a polgároknak és felgyorsítani az immunizációt. Szerdától egyébként a Promenada bevásárlóközpontban is oltópontot hoznak létre - jelentette ki Vučević Instagram profilján.

oltóbusz
Újvidék
Promenada
vakcina
bevásárlóközpont

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Jelentősen enyhültek a korlátozások Angliában

Jelentősen enyhültek a járványügyi korlátozások Angliában, bár a brit kormány továbbra is fokozott elővigyázatosságra intette a lakosságot, elsősorban a koronavírus indiai változatának egyes gócpontokban észlelt terjedése miatt.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.