Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Oltóbusz lesz Újvidéken

2021.05.03
15:27
2021.05.03
15:55
Forrás
021.rs
Oltóbusz bevezetését tervezik Újvidéken és környékén. Ennek oka, hogy a vártnál kevesebben vették fel a koronavírus elleni vakcinát - véli a tartományi székváros polgármestere, Miloš Vučević.

Az illetékesek a Városi Közlekedési Közvállalat egyik autóbuszát tervezik átalakítani mozgó oltóponttá, amely a város forgalmas helyeit és kültelepüléseit járná. Újvidéken az átoltottság 40 százalékos. Vučević szerint ez a szám nem elegendő a biztonságos környezet újrateremtéséhez. Szeretne egy új lehetőséget adni a polgároknak és felgyorsítani az immunizációt. Szerdától egyébként a Promenada bevásárlóközpontban is oltópontot hoznak létre - jelentette ki Vučević Instagram profilján.

oltóbusz
Újvidék
Promenada
vakcina
bevásárlóközpont

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.