Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Önkéntesek takarították a törökbecsei Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székházát

2021.07.26
17:27
Forrás
Pannon RTV
Munkaakciót szerveztek a törökbecsei Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székházában. Az önkéntes takarítást a bánáti falu fiataljai vállalták.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

A magyar egyesület székháza a néptáncosok, népi hagyományápolók, az aranykorúakat felölelő Bokréta kézimunkacsoport mellett otthont ad a Teleház Polgárok Egyesületének és a Rákóczi Szövetség helyi Ifjúsági Szervezetének is. Az ifik többsége mind a három csoportnak a tagja, és bőven kiveszi részét a munkából. A munkaakcióban huszonöt fiatal vett részt, ami közös vacsorával, társalgással zárult. 

Törökbecsei Teleház Egyesület
Törökbecse
Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.