Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

2023.03.30
14:52
2023.03.30
20:03
Forrás
Pannon RTV
Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő. Ingatlanok adásvételéről is rendeletet fogadtak el Martonos, Magyarkanizsa, Horgos és Kispiac területén, valamint egy határozatot a zoohigéniai szolgáltatásokról, ezek közé tartozik a szúnyogirtás is. Több helyi intézmény évi jelentését is megvitatták és elfogadták az ülésen.

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai frakcióvezető, VMSZ: „Az egészségügyi intézmény orvoshiánnyal küzd. Ez nehezíti az állandó egészségügyi ellátást. Kiderült, hogy öt általános orvos, valamint többek között szemész, specialista is hiányzik. Magyarkanizsa községben nyitott pályázat van orvosok számára, valamint az egyetemisták ösztöndíjazására is van tér, egyelőre egy nyitott pályázat van, de amennyiben többen jelentkeznének, a községünk megbirkózna ezzel a feladattal.”

Magyarkanizsa
KKT
Községi Képviselő-testület
orvoshiány
Pletikoszity Tibor

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:42, Frissítve: 11:56

Tűzvédelmi előadások a gazdáknak

Tűzvédelmi előadás sorozatot tart Magyarkanizsa községben a községi Önkéntes Tűzoltó Szövetség. A tűzvédelmi előadás hosszú évek után került újból megszervezésre, célja pedig, hogy a termelőket felkészítse az aratási időszakra.
08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű