Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Összegyűjtik a vegyszeres flakonokat Magyarkanizsa községben

2022.05.13
13:41
2022.05.13
15:42
Forrás
Pannon RTV
Ebben az évben is megszervezik Magyarkanizsa községben a kiürült vegyszeres flakonok összegyűjtését.
Pannon RTV

A növényvédőszeres flakonok elszállítása a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a falugazdászok közös szervezésében valósul meg. A gyűjtést abból a célból végzik, hogy a mezőgazdasági termelők az üres flakonokat ne dobják és ne ássák vagy égessék el. Az elmúlt év tapasztalata azt mutatja, hogy az akcióval a termelők is elégedettek. Az érdeklődők bővebb információt a falugazdász irodában kaphatnak, vagy a a 062/800-65-33-as telefonszámon.

Pannon RTV

Skutera Éva, falugazdász, Magyarkanizsa: „Június folyamán tervezzük, hogy ismét összegyűjtjük a vegyszeres flakonokat. Az elmúlt évben három helyszínt jelöltünk ki, Horgost, Magyarkanizsát és Oromot, de amennyiben igény van rá, a többi településre is be tud menni a kamion összegyűjteni a flakonokat, ha egy megfelelő mennyiségű összejön. A pontos helyszínről később tudom informálni a termelőket.”

Magyarkanizsa község
Magyarkanizsa
Skutera Éva
vegyszer

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:18, Frissítve: 18:28

Spanyol Nagydíj - Leclerc a pole pozícióban

A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az első rajtkockából.

Népszerű