Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ösztöndíj az óbecsei egyetemistáknak

2019-11-18
16:17
2019-11-18
17:22
Forrás
Pannon RTV
Az idén is hatvan egyetemista számíthat arra Óbecsén, hogy az önkormányzat ösztöndíjjal fogja támogatni a tanulmányait a 2019/2020-es tanévben.

November 12-én ugyanis megjelent a község egyetemi ösztöndíjak odaítélésére vonatkozó pályázata. A pályázatok rangsorolásakor elsőbbséget élveznek majd a hiányszakmák. Arról, hogy melyek ezek, és milyen további feltételeknek kell megfelelniük a pályázóknak, a becej.rs honlapon lehet tájékozódni. A jelentkezési határidő november 27.

Szilágyi Edit, az ösztöndíjat odaítélő bizottság elnöke: „60 egyetemista számíthat arra, hogy kap ösztöndíjat, annak az összege 8000 dinár havonta, októbertől júniusig, 10 hónap, 80 ezer dinár. Ez egy nagyon szép összeg. Ahhoz, hogy valaki kérhesse ezt az ösztöndíjat, kérvényt kell beadni egy űrlapon, amit le lehet tölteni a község honlapjáról, és a község iktatójában meg is lehet kapni. A kérvényen kívül hozzá kell tenni a megfelelő dokumentációt.”

Óbecse
ösztöndíj
egyetemista
Szilágyi Edit

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.