Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Palacsintával várták a Mikulást Csantavéren

2021.12.06
19:41
2021.12.06
19:48
Forrás
Pannon RTV
A főtéren sokan gyűltek össze, hogy a nagyszakállúval találkozzanak.

Csantavéren idén csillogó fényekkel és palacsintával várták a Mikulást. Kelendő volt a meleg tea, de az ajándékcsomagoknak is örültek a gyerekek. A felnőtteknek pedig forralt borral kedveskedtek a szervezők.

András Gyuricsin Attila, tanácselnök, Csantavér HK: „Másodszorra rendezzük ezt az esemény, tavalyelőtt volt az első a premier, Mikulás várás Csantavér központjában a gyerkőcöknek. Tavaly télen nem igazán tudtuk ezt létrehozni, nem tudtuk, hogy hányadán állunk a Coviddal. Most szerencsére lehetőségünk van rá, hogy ismét megszervezzük az eseményt. A Hunyadi János Általános Iskolában szerveztünk egy képzőművészeti versenyt, melynek 45 nyertese van. A nyertes gyerekeinknek hozza el a Mikulás ide az ajándékot.”

Szabadka
Csantavér
Mikulás

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.