Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila - illusztráció

Pancsován tovább szigorítanak

2020-08-04
10:38
Forrás
021.rs
A korlátozásokat azzal bővítette a pancsovai válságstáb, hogy nem ülhetnek kettőnél többen egy asztalnál az éttermekben és a kávézókban.

Pancsován újabb járványügyi korlátozást hoztak, hogy megfékezzék a koronavírus terjedését. A kávézókban és éttermekben egy asztalnál mostantól legfeljebb két személy ülhet - erről döntött a helyi válságstáb. Csak akkor lehetnek többen egy asztalnál, ha egy háztartásban élnek, például a két szülő a gyermekeivel. A vendéglátóipari létesítmények nyitvatartása korlátozott marad, 6 és 23 óra között dolgozhatnak. Az asztalok között legalább két méteres távolságot kell tartani, és minden asztalon fertőtlenítőszert kell elhelyezni. A védőmaszk viselése is kötelező a személyzet részére.

Pancsova
szigorítás
korlátozás
járvány
koronavírus

Most

19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.