Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Parkolóhelyeket kap a Kolibri

2020.12.11
12:28
2020.12.11
12:35
Forrás
Pannon RTV
Parkolóhelyeket kap a törökbecsei Pava Sudarski Iskoláskor Előtti Intézmény Kolibri objektuma. Az építkezést a napokban kezdték meg, a költségeket a helyi közösség fedezi.
Pannon RTV/Zséli Ágnes

 A település Aracs részében lévő óvoda soha nem rendelkezett parkolóval, ami közlekedésbiztonsági szempontból eddig gondot jelentett. A tervek szerint a 250 négyzetmétert felölelő tizenhét parkolóhely kiépítési munkálatait - az időjárási viszonyoktól függően - december végéig fejezik be. Egyébként a Kolibri óvodába mintegy hatvan gyerek jár, a nevelők két iskolaelőkészítő és egy három-, valamint négyéveseket felölelő vegyes csoporttal foglalkoznak. A parkolóhelyek beruházási összköltsége 2,5 millió dinár, amit helyi járulékokból biztosítanak.

Pannon RTV/Zséli Ágnes
parkolóhely
Kolibri
Törökbecse
Pava Sudarski
óvoda

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:13

Olaszország több városát elöntötte az eső

Az olasz fővárosra a vasárnapra virradó éjszaka újabb heves vihar csapott le, és a nagy mennyiségű csapadék elszigetelte a szicíliai Messina teljes térségét is. A polgári védelem egészen hétfőig meghosszabbította az időjárási riasztást.
20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű