Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Csipak Edvin

A pluszpénz meggyógyította a pancsovai sofőrök többségét

2019-09-07
11:08
2019-09-07
11:16
Forrás
Tanjug
Visszatért a munkába a pancsovai utasszállító vállalatnak az a 32 buszsofőrje, aki szeptember eleje óta hivatalosan betegszabadságon volt.

Az alkalmazottakkal sikerült megegyezni, így a pancsovai ATP járművei hétfőtől ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek - mondta Bojan Bojanić igazgató. A megegyezés alapján a sofőrök összesen 40 ezer dinár segélyt kapnak az év végéig, szeptembertől 10 ezret minden hónapban. A helyi utasszállító vállalatnál összesen 41 sofőr ment betegszabadságra a hónap elején, azután hogy nem kaptak választ a béremelésre vonatkozó kérelmükre. Az ígért támogatás 32 alkalmazottnak segített a gyógyulásban, de 9 sofőr továbbra is gyengélkedik.

Pancsova
buszsofőrök
sztrájk

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.