Ugrás a tartalomra
Szabadkai önkormányzat

A polgármester is jókívánságait fejezte ki Szabadka lakosainak

2020-12-24
10:50
2020-12-24
15:58
Forrás
Pannon RTV
Stevan Bakić karácsonyi és újévi köszöntője

Szabadka minden polgárának, aki a karácsonyt a Gergely-naptár szerint ünnepli, jókívánságaimat fejezem ki és kívánom, hogy ezt a nagy keresztény ünnepet legközelebbi hozzátartozóival egészségben, békességben és boldogságban töltse. Abban a meggyőződésben, hogy az előttünk álló ünnepek alatt felelősen viselkedünk és tiszteletben tartjuk a megelőző intézkedéseket, otthonaikat a szeretet, a melegség és az öröm töltse ki. Boldog karácsonyt! Boldog és sikeres 2021. évet kívánok!

Szabadka
Stevan Bakić
köszöntő

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.