Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

A polgárok véleményét is kikérik Magyarkanizsán a fejlesztésekről

2021.09.10
15:24
2021.09.10
16:01
Forrás
Pannon RTV
Napokon belül megkezdi Magyarkanizsa önkormányzata a községi stratégiai fejlesztési terv kidolgozását.

A terv a község legfőbb fejlesztési irányvonalait és elképzeléseit fekteti le a 2022-2030-as évekre, ebbe pedig a polgárok és az önkormányzat együttes elvárásai kerülnek majd bele. A jövő hét elején megjelenő online felületen tudnak majd a polgárok egy kérdőívet kitölteni, ahol több fejlesztési területről is véleményt formálhatnak. A lakosoknak a kérdőív kitöltésére a megjelenésétől számítva két hét áll majd rendelkezésükre.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: „Természetesen ez az online kérdőívezés és vélemény kikérés mellett lesznek szakmai fórumok, különféle területekre összehívott beszélgetések, ahol személyesen is kifejthetik a véleményüket és elképzeléseiket, akiknek vannak a község fejlesztésével kapcsolatban. Harmadrészt pedig lesz egy olyan közös, szélesebb körű vitaesemény amikor majd az előzőleg begyűjtött ötletek alapján meghatározott fejlesztési irányvonalakról fogunk majd részletesebben vitázni.”

Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa
fejlesztések

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű