Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

A polgárok véleményét is kikérik Magyarkanizsán a fejlesztésekről

2021.09.10
15:24
2021.09.10
16:01
Forrás
Pannon RTV
Napokon belül megkezdi Magyarkanizsa önkormányzata a községi stratégiai fejlesztési terv kidolgozását.

A terv a község legfőbb fejlesztési irányvonalait és elképzeléseit fekteti le a 2022-2030-as évekre, ebbe pedig a polgárok és az önkormányzat együttes elvárásai kerülnek majd bele. A jövő hét elején megjelenő online felületen tudnak majd a polgárok egy kérdőívet kitölteni, ahol több fejlesztési területről is véleményt formálhatnak. A lakosoknak a kérdőív kitöltésére a megjelenésétől számítva két hét áll majd rendelkezésükre.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: „Természetesen ez az online kérdőívezés és vélemény kikérés mellett lesznek szakmai fórumok, különféle területekre összehívott beszélgetések, ahol személyesen is kifejthetik a véleményüket és elképzeléseiket, akiknek vannak a község fejlesztésével kapcsolatban. Harmadrészt pedig lesz egy olyan közös, szélesebb körű vitaesemény amikor majd az előzőleg begyűjtött ötletek alapján meghatározott fejlesztési irányvonalakról fogunk majd részletesebben vitázni.”

Fejsztámer Róbert
Magyarkanizsa
fejlesztések

Kapcsolódó tartalmak

Most

00:06

Európa-liga-döntő - az Eintracht Frankfurt nyert

Európa Liga mindig is a Bajnokok Ligája mostohatestvére volt, idén kicsit futballromantikusra sikerült a döntő párosítása, ugyanis két nagy múltú, de nemzetközi szinten kevésbé sikeres klub jutott el az aranycsatáig.
22:35

Szerelmek szerelme

A Zentai Magyar Kamaraszínház színészeinek előadásában mutatták be Mészáros Anikó Szerelmek szerelme című darabját.

Népszerű