Ugrás a tartalomra
A focipálya
Pannon RTV / Dragosavac Viktor

Reflektorokkal szerelték fel a topolyai segédfocipályát

2017-11-10
20:48
2017-11-10
21:03
Forrás
Pannon RTV
Ennek köszönhetően együtt edzhetnek a különböző váltásokban iskolába járó diákok.

Fáradhatatlanul rúgják a bőrt a TSC utánpótlás nevelésének fiatal focistái a topolyai segéd labdarúgópályán megtartott edzésen. Összesen mintegy 180 gyermek és fiatal focista használja edzésre a pályát.Holló Nagy Erik, Topolya: „Nagyon szeretem a focit. Kemények az edzések, fárasztóak, egy héten négyszer van edzés.”

Nemrégiben reflektorokkal szerelték fel a pályát. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Gondjaink voltak az edzésekkel, mert együtt a csapatot nem tudtuk tartani, csakis este. A bajsai pályán kívül nem volt hol edzenünk, most kaptunk olyan lehetőséget, hogy esténként ezen a segédpályán nagyon sok fiatal tudjon edzeni. Szakmailag is nagyon fontos, hogy együtt edz a csapat.”

A fejlesztést Topolya önkormányzata, valamint a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság támogatta. Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Lehet rekreatív szempontból is, gyermekek is tudják játszótérként használni. Nem mellékes, hogy a befektetésben nagy részét a megvilágítás jelentette, tehát a reflektorok felállítása tette ki. 500 ezer dinárt kaptunk a tartományból, a többit pedig önrészből fedeztük. Az össz befektetés értéke 2 millió 400 ezer dinár.”

Alkonyatkor és az esti órákban tizenhat nagy teljesítményű reflektor világítja meg a focipályát.

Reflektorok
Topolya
segédfocipálya

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.