Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Regionális szempontból is jelentős a Szabadkai Népszínház felújítása

2021.02.08
14:15
2021.02.08
16:54
Forrás
Pannon RTV
Jól haladnak a Szabadkai Népszínház építési munkálatai.

A téma kapcsán dr. Pásztor Bálint a szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke elmondta, hogy a Vajdasági Magyar Szövetségnek köztársasági és tartományi szinten is sikerült meggyőznie a koalíciós partnereit arról, hogy a Szabadkai Népszínház épületének felújítása, nemcsak szabadkai, hanem regionális szempontból is jelentős. Ezáltal eljutottunk oda, hogy országos szinten is ez a legnagyobb beruházás a művelődés és a kultúra területén - nyilatkozta dr. Pásztor Bálint.

Pannon RTV

Dr. Pásztor Bálint, elnök, VKT, Szabadka: „A miniszterelnök azt mondta októberben, és ez benne van a kormányprogramban, hogy 2021 végére befejeződik a Szabadkai Népszínház felújítása. Én bízom benne, hogy ez így lesz, de rengeteg tényezőtől függ ez. Ahogy önök is megállapították, jól haladnak a munkálatok, két teremnek a befejezése karnyújtásnyira van, úgyhogy én bízom abban, hogy ha nem is teljes egészében mondhatjuk majd azt az év végén, hogy kész az épület, de használatba lesznek helyezhetők a legfontosabb részek.”

Szabadkai Népszínház
felújítási munkálatok
felújítás
Városi Képviselő-testület
szabadkai Városi Képviselő-testület
Szabadka

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.

Népszerű