Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rekord nagyságú lesz Újvidék jövő évi költségvetése

2021.12.21
14:56
2021.12.21
17:15
Forrás
Pannon RTV
Ami a fejlesztéseket illeti, az eddig elhalasztott, vagy a már megkezdett munkákat fogják befejezni.

Rekord nagyságú lesz Újvidék jövő évi költségvetése, 35,8 milliárd dinárt tesz ki - emelte ki év végi sajtótájékoztatóján Miloš Vučević, polgármester. Kiemelte, a tervekről a napokban döntenek.

Ami a fejlesztéseket illeti, az eddig elhalasztott, vagy a már megkezdett munkákat fogják befejezni. Ilyen például az atlétikai csarnok, vagy a gyalogos-biciklis híd a rakpart és a Péterváradi vár között.

Pannon RTV

"Sok problémánk volt, és sok kihívás. Sok probléma lesz is még, és sok kihívás is. Soha nem mondtam, hogy tejben-vajban fürdünk. Minden nagy projektnél ezer probléma van. A központ körül is voltak gondjaink, mivel vonjuk be az acélt, hogyan védjük meg, hogyan végezzünk el minden elemzést a gránithoz. A gyorsvonattal kapcsolatban is vannak kihívások, sok probléma volt a nagy medencével a SPENS-nél, de befejeztük."

Újvidék
költségvetés
rekord
beruházás
Miloš Vučević

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.