Ugrás a tartalomra
Palics Park Kft.

Rendezik a palicsi üdülőtelepet

2023.03.17
19:06
2023.03.17
19:12
Forrás
Pannon RTV
Az engedély nélkül épült és elhagyatott épületeket elbontják, valamint a magántulajdonban levő objektumok legalizálásában is segítenek a tulajdonosoknak.

A Palics Park Kft. nagy erőkkel dolgozik a palicsi üdülőtelep rendezésén. A nyilvántartás szerint az üdülőtelepen 195 magántulajdonban levő épület van, amiből 28 teljesen elhagyatott és romos állapotban van. A Palics Park Kft. az előző időszakban felvette a kapcsolatot az épületek tulajdonosaival, hogy tisztázzák az objektumok jövőjére vonatkozó kérdéseket. A Palics Park Kft. közleményében kiemelik, hogy a cég a palicsi üdülőtelep területrendezési terve alapján tovább folytatja tevékenységét, ami a parcellák felosztását, a nem létező épületek nyilvántartásból való törlését és az egyes épületek elbontását is magába foglalja.

A jövő hét folyamán a Palics Park Kft. és a Palics-Ludas Közvállalat közös akciót indít, amely célja a növényzettel sűrűn benőtt területek rendezése.

Palics
Palics Park Kft.
üdülőtelep

Most

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.