Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Rendkívüli Községi Képviselő-testületi gyűlést tartottak Zentán

2019.07.04
15:19
2019.07.04
19:06
Forrás
Pannon RTV
A képviselők felmentették dr. Véber Zitát a Zentai Gyógyszertár igazgatói posztjának betöltése alól. A helyére Tamara Đurić Živkovićot nevezték ki.

A mai zentai KKT-n két napirendi pontot vitattak meg a képviselők. A Zentai Gyógyszertár igazgatójának a felmentéséről, valamint az új igazgató kinevezéséről döntöttek.

Zsíros-Jankelić Anikó, frakcióvezető, Demokrata Párt, Zenta: „Mi 2016-ban foggal-körömmel küzdöttünk az ellen, hogy Tamara Živkovićot leváltsák a funkciójáról, akkor a képviselő-testületi többség nem hallgatta meg a javaslatainkat, illetve sugallatainkat. Most három év után bebizonyosodott, hogy mégis ő a megfelelő személy, akinek ezt az intézményt vezetnie kell.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A Községi Képviselő-testület titkára kiemelte, hogy a Zentai Gyógyszertár igazgatójának leváltására azért van szükség, hogy megfeleljenek az új törvényi előírásoknak.

Igor Stojkov, titkár, KKT, Zenta: „A jelenlegi igazgató, aki ma le lett váltva, nem tesz eleget ezeknek a feltételeknek, mivel csak két év és hat hónap munkatapasztalata van, mint igazgatónak. Ezért a Községnek, hogy betartsa a törvényt, új igazgatót kellett kinevezni, tehát a Községi Képviselő-testületnek és ez az új igazgató Tamara Đurić Živković.”

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A képviselők egyhangúlag fogadták el a döntést.

Zenta
Községi Képviselő-testület
Zsíros-Jankelic Anikó
Igor Stojkov

Most

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.