Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sátrakat állítottak fel a migránsok Magyarkanizsa központjában

2020-02-14
14:36
2020-04-19
18:31
Forrás
Pannon RTV
A 2015-ös évben történtekhez hasonlóan, tegnap este ismét sátrakat állítottak fel az illegális bevándorlók Magyarkanizsa központjában.

A Tisza-parti városban az illetékesek azonnal riasztották a rendőrséget, akik percek alatt a helyszínre értek és elbontatták a felállított sátrakat. Lackó Róbert stábunknak elmondta, hogy a településre továbbra is folyamatosan érkezik a migránsok utánpótlása. A magyarkanizsai válságstáb vezetője hozzátette, hogy az önkormányzat járőrei folyamatosan pásztázzák az utcákat és azonnal jelentik, ha bármiféle gyanús eseményt látnak, erre pedig a hatóság emberei általában gyorsan reagálnak.

„Szomorú, hogy az éjszakai órákban, 22 óra után a 2015-ös időszakra mutató jeleket láttunk, hiszen sátrakat vertek itt a központi parkban. 20-25 személyről volt szó. Hála Istennek a rendőrséggel gyorsan tudtunk reagálni. Ahogy hívtam őket, két perc alatt itt voltak és felpakoltatták őket. Egy részük ezután taxiba ült és elment Nagykikinda felé, egy másik része viszont sajnos itt maradt Magyarkanizsán.”

sátor
Magyarkanizsa
Lackó Róbert
migráns

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű