Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sátrakat állítottak fel a migránsok Magyarkanizsa központjában

2020-02-14
14:36
2020-02-14
18:09
Forrás
Pannon RTV
A 2015-ös évben történtekhez hasonlóan, tegnap este ismét sátrakat állítottak fel az illegális bevándorlók Magyarkanizsa központjában.

A Tisza-parti városban az illetékesek azonnal riasztották a rendőrséget, akik percek alatt a helyszínre értek és elbontatták a felállított sátrakat. Lackó Róbert stábunknak elmondta, hogy a településre továbbra is folyamatosan érkezik a migránsok utánpótlása. A magyarkanizsai válságstáb vezetője hozzátette, hogy az önkormányzat járőrei folyamatosan pásztázzák az utcákat és azonnal jelentik, ha bármiféle gyanús eseményt látnak, erre pedig a hatóság emberei általában gyorsan reagálnak.

„Szomorú, hogy az éjszakai órákban, 22 óra után a 2015-ös időszakra mutató jeleket láttunk, hiszen sátrakat vertek itt a központi parkban. 20-25 személyről volt szó. Hála Istennek a rendőrséggel gyorsan tudtunk reagálni. Ahogy hívtam őket, két perc alatt itt voltak és felpakoltatták őket. Egy részük ezután taxiba ült és elment Nagykikinda felé, egy másik része viszont sajnos itt maradt Magyarkanizsán.”

migránsok
sátor
Magyarkanizsa
Lackó Róbert

Most

20:40, Frissítve: 20:51

Fásítsunk, zöldítsünk otthon is!

A szokatlanul enyhe februári időjárás miatt már most javában zajlik a munka az észak-bácskai határban és a homokvidéki gyümölcsösökben és szőlőskertekben is.
19:37

Elődöntős Đoković a dubaji tenisztornán

A világelső Novak Đoković két sima játszmában, 6:2, 6:2-re megverte az orosz Karen Hacsanovot a dubaji keménypályás ATP 500-as tenisztorna negyeddöntőjében, és ezzel bejutott az elődöntőbe.

Népszerű