Ugrás a tartalomra

Segélycsomag a kisnyugdíjasoknak Szabadkán

2020.04.08
10:41
2020.04.08
10:47
Forrás
Közlemény, Vajma, Subotica.com
A hét végéig megkezdik a segélycsomagok kiosztását a kisnyugdíjasoknak Szabadka város területén - jelentette be Bogdan Laban polgármester.

Az önkormányzat 6 millió dinárt különített el erre a célra. Az adományok alapvető élelmiszereket és fertőtlenítőszereket tartalmaznak. A rászorulók, a szociálisan veszélyeztetett személyek már kaptak segélycsomagot, a napokban pedig a kisnyugdíjasokhoz is eljutnak az adományok - emelte ki Laban. Hozzátette, az önkormányzat állandó kapcsolatban van a szociális védelmi intézményekkel és szervezetekkel, hogy mindenkiről gondoskodjanak, aki segítségre szorul. Emellett kijárási engedélyt kapnak azok, akik időseknek, rászorulóknak nyújtanának támaszt.

segélycsomag
kisnyugdíjas
élelmiszer
fertőtlenítőszer
rászoruló

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű