Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Segélycsomag a szociális intézményekben dolgozóknak

2020-05-21
15:46
2020-05-21
16:09
Forrás
Pannon RTV
A tartományi kormány május 6-án megtartott ülésén 1670 segélycsomag átadását hagyta jóvá, mintegy 2 millió dinár értékben Vajdaság területén, ezekből jutott Szabadkára is.
Pannon RTV

Az elkövetkező napokban 130 élelmiszer- és higiéniai termékeket tartalmazó segélycsomagot osztanak ki azoknak, akik alacsony jövedelemmel rendelkeznek, illetve, akik a rendkívüli helyzet ideje alatt kisegítő munkát vállaltak a szabadkai Gerontológiai Központban.

Ma a szabadkai intézmény Központ I-es számú klubjában besegítő dolgozók vehették át a segélycsomagokat, amelyeket Predrag Vuletić tartományi szociálpolitikai titkár és Nenad Ivanišević, a Gerontológiai Központ igazgatója adott át.

 

Pannon RTV
segélycsomag
szociális
intézmény
dolgozó
Gerontológiai Központ
Szabadka

Most

20:57, Frissítve: 21:07

Liam Neeson filmje maradt az első helyen

Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok, köztük New York és Los Angeles filmszínházai határozatlan időre bezártak - írta a Variety.com.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.