Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Segélycsomag a szociális intézményekben dolgozóknak

2020-05-21
15:46
2020-05-21
16:09
Forrás
Pannon RTV
A tartományi kormány május 6-án megtartott ülésén 1670 segélycsomag átadását hagyta jóvá, mintegy 2 millió dinár értékben Vajdaság területén, ezekből jutott Szabadkára is.

Az elkövetkező napokban 130 élelmiszer- és higiéniai termékeket tartalmazó segélycsomagot osztanak ki azoknak, akik alacsony jövedelemmel rendelkeznek, illetve, akik a rendkívüli helyzet ideje alatt kisegítő munkát vállaltak a szabadkai Gerontológiai Központban.

Ma a szabadkai intézmény Központ I-es számú klubjában besegítő dolgozók vehették át a segélycsomagokat, amelyeket Predrag Vuletić tartományi szociálpolitikai titkár és Nenad Ivanišević, a Gerontológiai Központ igazgatója adott át.

 

segélycsomag
szociális
intézmény
dolgozó
Gerontológiai Központ
Szabadka

Most

15:47, Frissítve: 16:00

Stratégiai jelentőségű a Balkán-áramlat

Bulgáriának és Szerbiának is kulcsfontosságú a gázvezeték kiépítése, hiszen energiabiztonságot és hosszútávú bevételi forrást jelent - állapította meg a szerb elnök és a bolgár kormányfő.
15:07, Frissítve: 15:23

A hívek elvesztését is jelentette Trianon

A területvesztés mellett hívek elvesztését is jelentette Trianon a magyar katolikus egyház számára – mondta Kuzmányi István, a Magyar Kurír főszerkesztője a magyar közmédia műsorában.

Népszerű